Partners and Sponsors

LCA – Lights, Camera, Action are one of the leading international suppliers of a wide range of lighting and grip equipment for the film, TV and broadcast industries. LCA stocks an array of traditional and LED lights, grip, ballasts, cables, consumables, filter, bulbs, textiles and more from manufacturers such as Litegear, K5600 Lighting, Cineo Lighting, Litepanels, Filmgear, Kino Flo, Manfrotto, Rosco, DoP Choice – to name just a few.

 

Renowned for sourcing some of the most innovative equipment, LCA will be showcasing some of the latest LED products including Litegears LiteMat, the bi-colour Versatile, the Cineo Matchbox, Matchstix, Maverick and the new and improved HS2. LCA will also be displaying at range of Soft Boxes and Snap Grids from DoP Choice.

 

LCA offers unrivalled knowledge and customer support and with over 90 years of experience amongst the team we can help you with your lighting requirements - whether you are looking to fit out a studio or if you are looking for a small kit for location lighting. We understand the constraints of budgets and deadlines and endeavour to accommodate every customer’s request.

Our new studio and client lounge is available for lighting professionals to come and test the lights we offer and to bring along cameras and other equipment to try out. Our client lounge is accessible for those looking for a meeting space close to London.

 

Our warehouse enables us to hold a huge range of stock for immediate delivery but if you have a specific need, we will source this for you and dispatch to you as soon as possible.

 

For more information, call +44 (0)20 8833 7600 or email sales@lcauk.com.

 

Interfoto er Norges mest velassorterte totalleverandør av profesjonelt foto- og videoutstyr, og vår styrke er skreddersøm. Det vil si hele produksjonslinjen fra opptak, håndtering, bearbeiding og arkivering til print og publisering.

 

Vi er et knutepunkt mellom leverandører av profesjonelt utstyr og programvare, og alle som tar og bruker bilder profesjonelt. Det betyr at vår kompetanse og kunnskap påvirkes av produsenter og brukere, noe vi formidler videre i form av løsninger som vi vet fungerer.

 

Interfotos digitale tidsalder begynte allerede i midten av 80-årene, og vi fikk et kommersielt gjennombrudd i 1991 da vi var med på å digitalisere norske aviser. Siden den gang har Interfoto vært mor for programvaresuksessen FotoWare, og bidratt til å hjelpe bedrifter, institusjoner og fotografer over på digitale systemer.

 

Hos oss kan du tilegne deg kunnskap gjennom å handle med oss, gjennom å delta på våre kurs, eller ved å benytte våre rådgivere i din bedrift eller studio - både før og etter du har gått til innkjøp av et system. I tillegg kan du koble deg til våre supporttjenester som sikrer at du ikke bruker din dyrebare tid, men vår tid, til å løse de utfordringene som gjerne dukker opp.

 

Det finnes enormt mye bra fotoutstyr og smart programvare på markedet. Det er knapt mulig å ha oversikten når det blir lansert nye løsninger og produkter hver uke. Interfoto har heller ikke oversikten over alt på markedet. Derfor har vi konsentrert oss om den profesjonelle siden av fotografi og bildebruk. Hos oss finner du derfor ikke kompaktkameraer og vanlige speilrefleks. Ikke fordi det ikke er bra, men fordi vi forsøker å være best på noe framfor å kunne litt om alt.

 

Vårt valg av produkter og leverandører baserer seg kun på en ting: nytteverdi for alle som tar og bruker bilder profesjonelt. Likevel er det svært mye utstyr som kommer gjennom dette nåløyet. Utstyr vi velger har vi på lager, og du kan se det i bruk i våre lokaler. Vi tror de fleste fortsatt vil se og prøve utstyret før de handler, og når beslutningen er tatt, er det en fordel å få med seg varene med en gang.

 

Ikke bare er det mye utstyr å se på i vårt fotohus på Skøyen i Oslo, men det kan leies også. For en del vil det være naturlig å teste ut det man ønsker, for deretter å blinke ut den beste løsningen.

 

Interfoto samarbeider med de største pro-forhandlerne i Norden, og gjennom dette samarbeidet drar vi veksler på den beste kompetansen og kan skaffe varer som er utsolgt i Norge.

 

Vi har åpent hus hver dag mellom 8-17, men vi er ikke opptatt av klokken, så avtaler du med oss, så finner vi tid for deg. Vi har samtidig døgnåpent på vår nettbutikk og kan levere alt fra film til Hasselblad på en dag.

 

 

paulrene@imago.org

Telephone +47 9209 1400

Location: Dronningensgate 20

 

 

Copyright © All Rights Reserved